Forest Centre

 08/10/16  - View the Forest Centre construction slide show here:





As part of the long term CCL strategy to develop alternative livelihoods for the community in Bore we have reached agreement with the Bore Green Umbrella workers co-operative for the construction of a Forest Visitor Centre at a panoramic location above 'Hell's Kitchen' within the Community Forest Reserve. In tandem with this exciting new development, the community have agreed to make available a further 100 acres of adjacent tropical forest for inclusion within the reserve. The forest centre will be constructed in 3 phases and on completion will provide a base for volunteers, researchers and tourists to visit Bore and experience the project, hands-on. The site has been cleared of scrub and construction work is due to commence summer 2016.